Uw contact met ons

+31 (0)6 265 99 058

Reizen

Bloemrijk Madeira

Vanaf-prijs: 950,00

Bloemrijk Madeira!. 8 daagse vliegreis v.a. 950,00 p.p.
Vertrek dinsdag 05 oktober 2021 wekelijks.

Madeira is een mooi, bergachtig eiland met een pracht aan tropische bloemen en planten. Laat u betoveren door de schoonheid van bloemeneiland Madeira.Het eiland Madeira staat vooral bekend om de vriendelijke bevolking, de Madeira-wijn, het spectaculaire landschap met diepe dalen en hoge bergen, de ruige kustlijn en het subtropische klimaat. U verblijft in het wereld beroemde Reid's Palace hotel.Een paradijs geperfectioneerd in een klifparadijs. Stap door de deuren en beland in een wereld luxe en tijdloze elegantie op het adembenemende EILAND VAN DE EEUWIGE LENTE. Reid's Palace wordt omgeven door weelderige subtropische tuinen en ligt boven de perfecte haven van Funchal. Na meer dan een eeuw gasten te hebben verwelkomd, hebben we de kunst van verwennerij geperfectioneerd. Anticipeer op een prachtig panoramisch uitzicht, innovatieve gerechten en de uitstekende service van een vervlogentijdperk - je wilt misschien nooit meer weg.

Diensten.

  • Vlucht Amsterdam-Funchal V.V. per TAP of per Transavia
  • Luchthavenbelasting,brandstof en bagage tijdens vluchten max 23 kg p.p.
  • Vervoer Luchthaven Funchal naar hotel v.v.
  • Verblijf in een 2-pers.kamer in het wereld vermaarde luxe hotel Reid's Palace Funchal
  • Logies en ontbijt vanaf ontbijt tweede dag t/m ontbijt laatste dag
  • Nederlands sprekende reisleiding

Niet inbegrepen.

  • Optionele excursies
  • Entreegelden
  • Toeslag 1-pers kamer
  • Diner


Garantie geregeld: STO Garant

Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt Drentse50plusreizen gebruik van STO Garant, een door de Autoriteit Consument en Markt (ACM) erkende garantieregeling. U kunt dit controleren via de STO Garant deelnemerspagina (www.sto-garant.nl/deelnemers). Alle informatie over STO Garant vindt u op www.sto-garant.nl.

Bij elk (reis)aanbod van Drentse50plusreizen op deze website leest u of de garantie van STO Garant van toepassing is. In de garantieregeling leest u wat de garantie inhoudt en welke voorwaarden van toepassing zijn. U vindt deze garantieregeling op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

De werking van STO Garant

Indien de garantie van STO Garant van toepassing is op uw boeking, dan betaalt u de reissom niet aan Drentse50plus reizen, maar aan de derdengeldenrekening van Stichting Derdengelden Certo Escrow, een bij De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM) geregistreerde betaaldienstverlener. Deze stichting derdengelden waarborgt uw reissom tot na afloop van uw boeking. De dag na afloop wordt de reissom vrijgegeven aan Drentse50plus reizen. Mocht Drentse50plus reizen voor het einde van uw boeking in financieel onvermogen geraken, dan voert STO Garant de garantie uit. In de garantieregeling leest u hoe u daar in dat geval aanspraak op maakt.

Deze reis aanvragen

Contactinformatie

Sitemap

Onze garantie

Drentse 50 plusreizen heeft zijn eigen garantievoorwaarden. Mail of bel ons voor meer informatie.
Image