Uw contact met ons

+31 (0)6 265 99 058

Reizen

DUBAÏ + ABU DHABI

Vanaf-prijs: 999,00

DUBAÏ + ABU DHABI 6 DAGEN 5 NACHTEN 999€ Vertrek 26 okt.2021
OP BASIS VAN EEN STANDAARD TWEEPERSOONSKAMER

GROOT, GROTER, GROOTST. Dubai en Abu Dhabi hebben het allemaal. Laat onze gids je onderdompelen in een verhaal van 1001 nachten. Gigantische wolkenkrabbers worden afgewisseld met gezellige havens, luxe winkelcentra en prachtige paleizen. Het mooie weer is gratis. Ervaar twee keer zoveel voor de helft van de prijs. Dat is Drentse50plusreizen.

Dag 1.
Nederland / Dubaï

Vertrek van Schiphol naar Dubai op de luxe vlucht van Emirates Airlines samen met uw gids.Aankomst vroeg in de ochtend.

Dag 2.
Dubai / Oude Stad / Souks / Abra boottocht / Kasteel en Fahimuseum / Bastakiya / Al Seef

Vroege ochtend aankomst in Dubai en ontmoeting met uw lokale gids.We zullen meteen beginnen met het bezoeken van de oude stad en meer specifiek de goud- en specerijensouk waar je heerlijke lokale kruiden kunt kopen. Een typische houten boot - een "Abra" - brengt ons over de kreek waar we de textielsnuk passeren. De tour gaat verder naar het Fahidi Fort en het Dubai Museum, waar je meer te weten komt over de geschiedenis en tradities van het Emiraat. We gaan verder naar Bastakiya met zijn kronkelende steegjes en windtorens en ontdekken de kunstgalerijen van lokale kunstenaars. Daarna gaan we over naar het nieuwe deel van het oude Dubai, Al Seef. We zullen genieten van een wandeling langs de kreek om af te sluiten met een heerlijke Arabische lunch aan het water (optioneel).Na de lunch vestigen we ons in ons prachtige 4 **** hotel, Holiday Inn Festival (of gelijkwaardig). U heeft een vrije middag om te genieten en te ontspannen.In de vroege avond wordt u verwacht voor een welkomstdrankje in de sky lounge, een ideaal moment om uw medereizigers te leren kennen. We eindigen met een indrukwekkend "all you can eat" buffet in het restaurant van het hotel (optioneel).

Dag 3.
Abu Dhabi / Louvre / Sultan's Palace / Haven-Heritage Village / Sheik Zayed Moskee / Ferrari World

Vandaag ontdekken we samen met onze gidsen een van de andere Emiraten, namelijk AbuDhabi. Na 1,5 uur rijden bereiken we het hart van de stad. We maken een korte stop bij de lokale datum- en fruitmarkt en vervolgen onze tour in de woestijn waar we de architectuur van het indrukwekkende Louvre Museum zullen bewonderen - een creatie van de beroemde architect Jean Nouvelle (alleen exterieur).Sinds 2019 heeft het lokale staatshoofd zijn prachtige paleis geopend voor het publiek (optioneel), een absolute must voor elke bezoeker van Abu Dhabi. We genieten van een lunch in de jachthaven (optioneel). Na de lunch wordt een bezoek gebracht aan het erfgoeddorp om getuige te zijn van de traditionele Arabische tradities en manieren van leven uit het verleden.Na de lunch bezoeken we het erfgoeddorp waar u getuige kunt zijn van de traditionele Arabische tradities en manier van leven uit het verleden. Als de tijd het toelaat, maken we een korte stop bij Ferrari World (buiten) op onze weg terug naar Dubai.We sluiten deze culturele dag af met een traditionele en betoverende "Dhow Cruise" (traditionele houten boten) vanuit Dubai Marina (optioneel). Tijdens een ontspannen riviercruise glijdt het meest adembenemende uitzicht op de skyline van Dubai langs u op een achtergrond van lokale muziek; u zult daarna genieten van een fantastische Arabische maaltijd. Na deze mooie dag keren we terug naar ons hotel.

Dag 4.
Dubai / Medina Jumeirah / The Point / Dubai Marina / Mall / Burj Khalifa / Libanees diner
Na een ontbijtbuffet neemt onze gids ons mee naar het moderne Dubai. We bezoeken de "Burj al Arab", 's werelds enige 6-sterrenhotel, de Medina Jumeirah, het Point (prachtig uitzicht) en de jachthaven van Dubai. De tour eindigt in 's werelds grootste winkelcentrum met zijn gigantische aquarium. Vanuit het winkelcentrum kunt u de lift nemen naar de top van 's werelds hoogste gebouw, de Burj Khalifa; 828m hoog (optioneel). De rest van de middag is gratis en u kunt verder winkelen in het luxe winkelcentrum of terugkeren en genieten van de faciliteiten van het hotel.Het avondprogramma omvat een Libanees diner met een spectaculair uitzicht op de fonteinen en een lasershow (optioneel).

Dag 5.
Dubai / Jeep tour woestijn / kamelenboerderij / 1001 nachten diner en show

Gratis ochtend om te genieten van de faciliteiten van het hotel.In de middag wordt u per jeep opgehaald en rijdt u 1 uur naar de woestijn richting Oman. We maken een eerste stop bij een kamelenboerderij. Daarna gaan we met ervaren chauffeurs de hoge zandduinen in.We arriveren rond 18.00 uur in ons basiskamp; net op tijd om te genieten van de prachtige zonsondergang!Na de zonsondergang begint onze Arabische avond "1001 nachten". Geniet van een authentiek woestijndiner, laat een henna-tatoeage zetten, maak een foto met een valk en laat je meeslepen door het live-entertainment met buikdansers, muziek en een tenu-danseres. We eindigen de avond rond 21.00 uur en worden veilig per jeep terug naar ons hotel gebracht.

Dag 6.
Dubai / Nederland

Vroege rechtstreekse vlucht naar Nederland en aankomst in de middag.


Garantie geregeld: STO Garant

Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt Drentse50plusreizen gebruik van STO Garant, een door de Autoriteit Consument en Markt (ACM) erkende garantieregeling. U kunt dit controleren via de STO Garant deelnemerspagina (www.sto-garant.nl/deelnemers). Alle informatie over STO Garant vindt u op www.sto-garant.nl.

Bij elk (reis)aanbod van Drentse50plusreizen op deze website leest u of de garantie van STO Garant van toepassing is. In de garantieregeling leest u wat de garantie inhoudt en welke voorwaarden van toepassing zijn. U vindt deze garantieregeling op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

De werking van STO Garant

Indien de garantie van STO Garant van toepassing is op uw boeking, dan betaalt u de reissom niet aan Drentse50plus reizen, maar aan de derdengeldenrekening van Stichting Derdengelden Certo Escrow, een bij De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM) geregistreerde betaaldienstverlener. Deze stichting derdengelden waarborgt uw reissom tot na afloop van uw boeking. De dag na afloop wordt de reissom vrijgegeven aan Drentse50plus reizen. Mocht Drentse50plus reizen voor het einde van uw boeking in financieel onvermogen geraken, dan voert STO Garant de garantie uit. In de garantieregeling leest u hoe u daar in dat geval aanspraak op maakt.

Deze reis aanvragen

Contactinformatie

Sitemap

Onze garantie

Drentse 50 plusreizen heeft zijn eigen garantievoorwaarden. Mail of bel ons voor meer informatie.
Image