Uw contact met ons

+31 (0)6 265 99 058

Reizen

Vierlandenreis België, Luxemburg, Duitsland & Frankrijk

Vanaf-prijs: 475,00

Vierlandenreis België, Luxemburg, Duitsland&Frankrijk. 475,00 € H/P
6-daagse busreis Vertrek 29 april 2022 

U kunt in alle rust genieten van België, Luxemburg, Noordoost-Frankrijk Metz, Strasbourg en Duitsland Trier. Vanuit onze uitvalbasis Luxemburg bezoekt u al dat moois van kunst en romantiek.  U verblijft deze dagen in het beroemde koninklijke hotel Le Royal met Spa.Le Royal Hotels &Resorts biedt gemak en een manier om fit te blijven tijdens uw verblijf en presenteert met trots Club Santé, een fitnesscentrum en een eigen spa in Luxemburg met een hamam, sauna, fitnessapparaten, solarium, eersteklas spabehandelingen en een schoonheidssalon voor mannen en vrouwen. Hotelfaciliteiten op het terrein omvatten ook een verwarmd binnenzwembad dat het hele jaar door toegankelijk is. Le Royal Hotels &Resorts - Luxembourg maakt gebruik van de Comfort Zone-productlijn en biedt een scala aan uitzonderlijke behandelingen voor vrouwen en mannen, zoals massages, anti-aging kuren, hydraterende gezichtsbehandelingen en zuiverende behandelingen. Club Santé heeft ook een bar voor verfrissende drankjes en snacks om de vitaliteit te behouden.Le Royal Hotels &Resorts - Luxembourg staat bekend om zijn verfijnde Europese gastvrijheid en onberispelijke service en is een van de toonaangevende hotels ter wereld, en misschien wel het enige Luxemburgse hotel met een vijfsterrenbeoordeling in het hart van de stad.

Vrijdag 29 april  naar Luxemburg.
Voordat U naar Luxemburg vertrekt kunt U eerst genieten van een kopje koffie/thee met iets lekkers. Dan rijden we we via Limburg naar de schitterende watervallen van Coo in België. Hier kunt U de bekendste watervallen van België bewonderen. De waterval van Coo is de hoogste waterval van België, de waterval is 15 meter hoog. Na het bekijken van deze wonderschone watervallen rijden we door naar ons hotel in Luxemburg en daar wordt U verwelkomt in het hotel met een welkomstcocktail en een 3- gangendiner.

Zaterdag 30 april Luxemburg
Na het ontbijt blijven we in Luxemburg de hoofdstad van Luxemburg. Onder leiding van onze reisbegeleider bekijkt U al het moois stadswallen en vestingswerken die door UNESCO tot werelderfgoed zijn verklaard. U zal absoluut worden verrast wat Luxemburg-Stad u te bieden heeft. In de middag vertrek naar Metz.

Zondag 01mei Dagtocht Trier
Vandaag bezoeken we de oudste stad van Duitsland. De stad Trier ligt aan de oever van de Moezel en kent een rijke geschiedenis. Hier vind U uit de Romeinse tijd veel intact gebleven gebouwen die op de werelderfgoed van de UNESCO staan, o.a Porta Nigra ( Romeinse Poort). Tevens kunt U de stadspleinen o.a. de Grote Markt bezoeken of een boottocht over de Moezel maken (optioneel).

Maandag 02 mei Dagtocht Straatsburg & Elzas
Genieten van prachtige natuur,pittoreske dorpjes,verrassende steden. Ontdek cultuur,history en heerlijke streek producten. Straatsburg is vooral bekend van de zetel van de Raad van Europa. We zien o.a. de kathedraal en we gaan naar de pittoreske wijk Petit France. Elzas.

Dinsdag 03 mei Wijntour
Vandaag op het programma bezoek wijnproeverij daarna gelegenheid Bernkastel Kues.

Woensdag 04 mei Terugreis
Helaas is dit alweer de laatste dag van uw fantastische rondreis door 4-landen. Tijdens het afscheidsdiner kunt U nog napraten over al wat moois van deze boeiende reis.

Diensten

  • Vervoer per luxe touringcar  van deur tot deur
  • De hotels van Drentse 50 plus reizen Luxes Exellance klasse met Spa
  • Verblijf in een 2-pers luxekamer + ontbijt
  • Halfpension vanaf diner eerste dag t/m ontbijt laatste dag
  • Nederlandstalige reisbegeleiding gedurende de hele reis
  • Alle genoemde bezoeken
  • Garantiefonds
  • Stadsplan


Garantie geregeld: STO Garant

Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt Drentse50plusreizen gebruik van STO Garant, een door de Autoriteit Consument en Markt (ACM) erkende garantieregeling. U kunt dit controleren via de STO Garant deelnemerspagina (www.sto-garant.nl/deelnemers). Alle informatie over STO Garant vindt u op www.sto-garant.nl.

Bij elk (reis)aanbod van Drentse50plusreizen op deze website leest u of de garantie van STO Garant van toepassing is. In de garantieregeling leest u wat de garantie inhoudt en welke voorwaarden van toepassing zijn. U vindt deze garantieregeling op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

De werking van STO Garant

Indien de garantie van STO Garant van toepassing is op uw boeking, dan betaalt u de reissom niet aan Drentse50plus reizen, maar aan de derdengeldenrekening van Stichting Derdengelden Certo Escrow, een bij De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM) geregistreerde betaaldienstverlener. Deze stichting derdengelden waarborgt uw reissom tot na afloop van uw boeking. De dag na afloop wordt de reissom vrijgegeven aan Drentse50plus reizen. Mocht Drentse50plus reizen voor het einde van uw boeking in financieel onvermogen geraken, dan voert STO Garant de garantie uit. In de garantieregeling leest u hoe u daar in dat geval aanspraak op maakt.

Deze reis aanvragen

Contactinformatie

Sitemap

Onze garantie

Drentse 50 plusreizen heeft zijn eigen garantievoorwaarden. Mail of bel ons voor meer informatie.
Image