Uw contact met ons

+31 (0)6 265 99 058

Reizen

Elegant Den Haag koninklijk en charmant

Vanaf-prijs: 395,00

Elegant Den Haag: koninklijk en charmant - 4 dagen 395,00 € p.p.
Vanaf vrijdag 3 september 2021 elk weekend

 • Koninklijke indrukken – gezellige sfeer
 • Overnachten in het luxe hotel "Des Indes"

De culturele schatkist Den Haag, de stad aan zee, boeit met tal van "koninklijke parels" en een sympathieke sfeer. Statig gebouwen  zoals het witte stadspaleis, het Paleis Noordeinde en het Escherpaleis,  het witte stadspaleis en het Escherpaleis kenmerken het silhouet van de historische binnenstad. Een "koninklijke verleiding" wacht op u  na een wandeling langs de elegante kustpromenade: een heerlijk glas Prosecco met uitzicht op met schuim gekroonde zeegolven. Tijdens een vermakelijke "Proeverij" (proeverij) in een jeneverstokerij leer je niet alleen de charmante eigenaar kennen, maar leer je ook interessante weetjes over de traditionele winkel. Bij de "afternoon tea" en uw overnachting in het mondaine Hotel Des Indes, de "Grand Dame" van Den Haag, wordt u omringd door luxe.

Dag 1: Aankomst Den Haag
Als je op de dag van aankomst bij royal The Hague nog wat tijd over hebt, raden we u aan om een wandeling te maken door het mooie park Madurodam. Hier komt de geschiedenis van Holland tot leven op een unieke en multimediale manier. Miniatuur replica's van grachtenpanden, bloembollenvelden, windmolens, kaasmarkten, havenfaciliteiten, etc. presenteren de schoonheid van het hele land op een unieke manier. (optioneel)

Dag 2: Na het kostelijke ontbijt
Slenter 's ochtends door de elegante winkelgalerij van Den Haag - misschien ontmoet je hier zelfs koningin Maxima wel. Daarna bezoek Scheveningen boulevard,pier en reuzenrad .   Een traditioneel gevierde "afternoon tea" in het beroemde Hotel Des Indes is zeker de "bekroning" van deze dag. Prachtige marmeren zuilen en trappen, briljant sprankelende, imposante kroonluchters en Perzische tapijten met patronen herinneren aan de sfeer van de 19e eeuw. Het historische 5* hotel, de eerbiedwaardige "Grand Dame" van Den Haag, is gelegen in het historische centrum, aan het majestueuze plein "Lange Voorhout". Sinds 1858 verblijven hier gasten van over de hele wereld, zoals koningen, sjeiks en staatslieden.

Dag 3: Culturele schatkist met koninklijke flair en Delft
Ontdek de culturele schatkist Den Haag tijdens een stadstour. Uitgangspunt is het monumentale renaissancemonument van Willem van Oranje, de "Vader des Vaderlands". Enkele andere hoogtepunten zijn: paleis Kneuterdijk, een wit stadspaleis en parel van het stadscentrum; het Paleis Noorddeine, de ambtswoning van de monarchie; de Escher Palast, voormalige residentie van koningin Emma, evenals De Haagsche Passage, het oudste, overdekte winkelcentrum van Nederland.  Een ander historisch pareltje komt bij u langs in het centrum van Den Haag: een charmante winkel waar rustieke houten vaten zich opstapelen tot aan het plafond, oude ketels te bewonderen zijn en vermakelijke anekdotes tijdens een "Jenever-Proeverij" ronden het programma op een amusante manier af. Wist je dat Jenever niet alleen lekker is, maar ook medicijn?

Delft heeft een compact historisch centrum en is dus uitstekend per voet te verkennen. Dwaal langs de grachten, ontdek de gezellige pleinen en vergeet vooral niet omhoog te kijken om de eeuwenoude geveltjes te bewonderen. Denk je aan aan Delft, dan denk je aan Delfts Blauw. En terecht. Het aardewerk is sinds het ontstaan in de VOC-tijd wereldberoemd. Bovendien is Delft nog steeds dé plek waar je kunt zien en ervaren hoe Delfts Blauw op authentieke wijze wordt vervaardigd.Maar wist je dat Delft ook een unieke metershoge delftsblauwe tulpenpiramide kunt bewonderen?

Diensten

Vervoer per luxe tourencar

 • 3 x overnachting incl. Koningklijk ontbijt
 • Locatie hotel van de luxe Drentse50plusreizen premium klasse Hotel Des Indes
 • 1 x 3 uur stadstour royal Den Haag en strandwandeling Scheveningen
 • 1 x 1 glas Prosecco in een strandbar van Scheveningen
 • 1 x bezoek aan de historische winkel "Distillerie van Kleef", Den Haag o.a.:
 • 10 min. Uitleg over de geschiedenis van de distilleerderij van Kleef, Den Haag
 • Snacks: brood, paté, olijven, noten, kraanwater
 • Monster van 6, bestaande uit een selectie van van Kleef Jenever en likeur
 • Bezoek Delft
 • Reisbegeleiding

Garantie geregeld: STO Garant

Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt Drentse50plusreizen gebruik van STO Garant, een door de Autoriteit Consument en Markt (ACM) erkende garantieregeling. U kunt dit controleren via de STO Garant deelnemerspagina (www.sto-garant.nl/deelnemers). Alle informatie over STO Garant vindt u op www.sto-garant.nl.

Bij elk (reis)aanbod van Drentse50plusreizen op deze website leest u of de garantie van STO Garant van toepassing is. In de garantieregeling leest u wat de garantie inhoudt en welke voorwaarden van toepassing zijn. U vindt deze garantieregeling op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

De werking van STO Garant

Indien de garantie van STO Garant van toepassing is op uw boeking, dan betaalt u de reissom niet aan Drentse50plus reizen, maar aan de derdengeldenrekening van Stichting Derdengelden Certo Escrow, een bij De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM) geregistreerde betaaldienstverlener. Deze stichting derdengelden waarborgt uw reissom tot na afloop van uw boeking. De dag na afloop wordt de reissom vrijgegeven aan Drentse50plus reizen. Mocht Drentse50plus reizen voor het einde van uw boeking in financieel onvermogen geraken, dan voert STO Garant de garantie uit. In de garantieregeling leest u hoe u daar in dat geval aanspraak op maakt.

Deze reis aanvragen

Contactinformatie

Sitemap

Onze garantie

Drentse 50 plusreizen heeft zijn eigen garantievoorwaarden. Mail of bel ons voor meer informatie.
Image