Uw contact met ons

+31 (0)6 265 99 058

Reizen

Beleef Kerst en kunst in 3 landen

Vanaf-prijs: 695,00

Beleef Kerst en kunst in 3 landen: Luxemburg, Metz, Strasbourg en Trier.
6 dagen vanaf 695,00 € p.p.
Vertrek 21 dec 2021

‘Tijdens deze kerstdagen kunt u in alle rust genieten van de mooiste kerst in Luxemburg, Noordoost-Frankrijk Metz, Strasbourg en Duitsland Trier. Vanuit onze uitvalbasis Luxemburg bezoekt u al dat moois van kunst en romantiek in kerstsfeer. U bewonderd in Metz  Centre Pompidou moderne en hedendaagse kunst. Daarna ziet u in de oude kathedraal van Saint-Étienne de vlammetjes van de kaarsen weerspiegelen in de glasvensters van Marc Chagall. In Straatsburg bezoekt u  de wijk La petit France  en de beroemde kathedraal.  In de kersttijd stralen de geplaveide steegjes van Luxemburg Stad, de 1000 jaar oude hoofdstad, in het licht van ruim 20.000 lichtjes in zo'n 220 bomen (waaronder 36 kerstbomen).

De UNESCO -Werelderfgoedstad met zijn middeleeuwse forten en prachtige pleinen is versierd met meer dan 400 decoraties en 45 km guirlandes. De betoverende sfeer en fonkelende skyline vormen het perfecte decor voor een onvergetelijke kerst. U verblijft deze dagen in het beroemde koninklijke hotel Le Royal met Spa.Le Royal Hotels &Resorts biedt gemak en een manier om fit te blijven tijdens uw verblijf en presenteert met trots Club Santé, een fitnesscentrum en een eigen spa in Luxemburg met een hamam, sauna, fitnessapparaten, solarium, eersteklas spabehandelingen en een schoonheidssalon voor mannen en vrouwen. Hotelfaciliteiten op het terrein omvatten ook een verwarmd binnenzwembad dat het hele jaar door toegankelijk is. Le Royal Hotels &Resorts - Luxembourg maakt gebruik van de Comfort Zone-productlijn en biedt een scala aan uitzonderlijke behandelingen voor vrouwen en mannen, zoals massages, anti-aging kuren, hydraterende gezichtsbehandelingen en zuiverende behandelingen. Club Santé heeft ook een bar voor verfrissende drankjes en snacks om de vitaliteit te behouden.Le Royal Hotels &Resorts - Luxembourg staat bekend om zijn verfijnde Europese gastvrijheid en onberispelijke service en is een van de toonaangevende hotels ter wereld, en misschien wel het enige Luxemburgse hotel met een vijfsterrenbeoordeling in het hart van de stad.

Diensten

  • Vervoer per luxe touringcar VV  van deur tot deur
  • De hotels van Drentse 50 plus reizen Luxes klasse met Spa
  • Nederlandstalige reisbegeleiding gedurende de hele reis
  • Alle genoemde bezoeken
  • Garantiefonds
  • Stadsplan

Garantie geregeld: STO Garant

Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt Drentse50plusreizen gebruik van STO Garant, een door de Autoriteit Consument en Markt (ACM) erkende garantieregeling. U kunt dit controleren via de STO Garant deelnemerspagina (www.sto-garant.nl/deelnemers). Alle informatie over STO Garant vindt u op www.sto-garant.nl.

Bij elk (reis)aanbod van Drentse50plusreizen op deze website leest u of de garantie van STO Garant van toepassing is. In de garantieregeling leest u wat de garantie inhoudt en welke voorwaarden van toepassing zijn. U vindt deze garantieregeling op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

De werking van STO Garant

Indien de garantie van STO Garant van toepassing is op uw boeking, dan betaalt u de reissom niet aan Drentse50plus reizen, maar aan de derdengeldenrekening van Stichting Derdengelden Certo Escrow, een bij De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM) geregistreerde betaaldienstverlener. Deze stichting derdengelden waarborgt uw reissom tot na afloop van uw boeking. De dag na afloop wordt de reissom vrijgegeven aan Drentse50plus reizen. Mocht Drentse50plus reizen voor het einde van uw boeking in financieel onvermogen geraken, dan voert STO Garant de garantie uit. In de garantieregeling leest u hoe u daar in dat geval aanspraak op maakt.

Deze reis aanvragen

Contactinformatie

Sitemap

Onze garantie

Drentse 50 plusreizen heeft zijn eigen garantievoorwaarden. Mail of bel ons voor meer informatie.
Image