Uw contact met ons

+31 (0)6 265 99 058

Reizen

Berlijn en Potsdam in kerstsfeer

Vanaf-prijs: 269,00

Welkom in Berlijn en Koninklijke Potsdam in kerstsfeer  5 dagen vanaf 269,00 € p.p.
Vertrek wekelijks vanaf 03 dec 2021 t/m 27 dec 2021

De enige Duitse metropool ter wereld.

Berlijn is uniek! Kerstshopping bij Kadewe . Berlijn,Brandenburg, Potsdam beleven en romatische avonden aan Mellensee.

Berlijn, als het culturele, politieke en historische centrum van Duitsland, is een van de meest prestigieuze bestemmingen onder de metropolen wereldwijd. Niet alleen wordt geschiedenis aangeboden om aan te raken, maar ook talloze winkelmogelijkheden(Kadewe) voor trendsetters zijn te vinden in Berlijn. De bruisende stad biedt voor elk wat wils!
Berlijn beslaat nu bijna 891 vierkante kilometer, waardoor het negen keer groter is dan Parijs. Er zijn verschillende scènes uit de wereldgeschiedenis.

Dag 1:

Aankomst Hotel aan Mellensee en welkom in de Duitse hoofdstad. Ten zuiden van Berlijn aan het romantische Mellensee bevind zich uw overnachtingshotel Morada Hotel aan Mellensee.

Dag 2:

Berlijn Brandenburger Tor,Reichstagsgebäude het politieke centrum van Duitsland laat u zich inspireren van de dynamische uitstraling van de wereldstad. Bezoek kerstmarkten Berlijn en voor de shoppingfans een bezoek aan Kadewe.

Dag 3:

Potsdam en Sanssouci. Kerstsfeer in Brandenburger Platz en Luisenplatz . Met meer dan 100 kramen, een sprookjespodium en een openlucht ijsbaan in de grootste kerstmarkt in de deelstaat Brandenburg.
Op slechts 400 meter van het Sanssouci-paleis, nodigt de Bornstedt ook dit jaar aan de romantische kerstmarkt.
De Weberplatz in Babelsberg heeft dan een eerder traditionele Boheemse kerstmarkt.
Een markt met een Nederlandse (Vlaamse) traditie met Sinterklaas en zijn entourage in de Hollandischen Viertel.
Muziek, performances en eten voor het hele gezin.Ieder jaar in de adventstijd Sinterklaas, de Nederlandse Kerstman, hier vooral behagen van de kinderen.
Een Polnischer Sternenmarkt in de Kutschstallhof op de Neuer Mark.

Dag 4:

Dresden Florence aan de Elbe optioneel. De Saksische stad Dresden staat bekend om zijn prachtige oude binnenstad, rijke geschiedenis en prachtige natuur (zowel in de stad zelf als rondom de stad). Omdat Dresden slechts 200 kilometer van Berlijn verwijderd ligt leent de stad zich prima voor een bezoek vanuit Berlijn.De Saksische hoofdstad is opgesplitst door de Elbe waar zowel de Altstadt (ten zuiden), als de Neustadt (ten noorden) aan gelegen liggen. De brede Elbwiesen zorgen voor het nodige groen in de stad. Ja, Dresden is een stad met een perfecte verhouding tussen een mooie historische binnenstad, alternatieve cultuur en veel groen en  daarom een van onze favoriete steden voor een citytrip.
De Striezelmarkt in Dresden wordt beschouwd als de eerste echte kerstmarkt ter wereld. Opgericht als een eendaagse markt in 1434, vierde het zijn 585-jarig bestaan ​​in 2019. De 240 stands trekken ongeveer 3 miljoen bezoekers van over de hele wereld. De jaarlijkse markt duurt het hele adventsseizoen tot kerstavond.

Dag 5: Huiswaarts

Vandaag neemt u afscheid van al dat moois, en de kerstherinneringen gaan mee naar huis om thuis na te genieten.

Diensten

Vervoer per luxe touringcar VV van deur tot deur

  • 4 x overnachting incl. ontbijtbuffet en diner H/P eenpersoonskamer toeslag  80,00 €
  • Hotel der middenklasse in de Drentse50plusreizen-Premium-Kategorie + Kofferservice in hotel
  • Welkomstcocktail
  • Galabuffet met muziek
  • WIFI 
  • De gehele reis reisbegeleiding
  • Citytax

Garantie geregeld: STO Garant

Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt Drentse50plusreizen gebruik van STO Garant, een door de Autoriteit Consument en Markt (ACM) erkende garantieregeling. U kunt dit controleren via de STO Garant deelnemerspagina (www.sto-garant.nl/deelnemers). Alle informatie over STO Garant vindt u op www.sto-garant.nl.

Bij elk (reis)aanbod van Drentse50plusreizen op deze website leest u of de garantie van STO Garant van toepassing is. In de garantieregeling leest u wat de garantie inhoudt en welke voorwaarden van toepassing zijn. U vindt deze garantieregeling op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

De werking van STO Garant

Indien de garantie van STO Garant van toepassing is op uw boeking, dan betaalt u de reissom niet aan Drentse50plus reizen, maar aan de derdengeldenrekening van Stichting Derdengelden Certo Escrow, een bij De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM) geregistreerde betaaldienstverlener. Deze stichting derdengelden waarborgt uw reissom tot na afloop van uw boeking. De dag na afloop wordt de reissom vrijgegeven aan Drentse50plus reizen. Mocht Drentse50plus reizen voor het einde van uw boeking in financieel onvermogen geraken, dan voert STO Garant de garantie uit. In de garantieregeling leest u hoe u daar in dat geval aanspraak op maakt.

Deze reis aanvragen

Contactinformatie

Sitemap

Onze garantie

Drentse 50 plusreizen heeft zijn eigen garantievoorwaarden. Mail of bel ons voor meer informatie.
Image