Uw contact met ons

+31 (0)6 265 99 058

Reizen

Londen + Harry Potter een luxe citytrip

Vanaf-prijs: 199,00

LUXE CITYTRIP
3D /2N
VERTREK: 1/10/2021
Prijs : 199 € / pp + 70 € incl Potter Studios.
Supplément single: 75 €

PROGRAMMA

Dag 1 : Belgïe - Londen

Mogelijke vertrekplaatsen worden je vooraf meegedeeld.
Aan boord van onze luxe autocar doen we de oversteek met de Euroshuttle (duur 35 min) (of P&0 in uitzonderlijke gevallen). Aangekomen in Folkestone, rijden we door het graafschap Kent richting Greenwich, een pittoresk voor-stadje van Londen met zijn beroemde zeilboot, de Cutty Sark en bekend vanwege zijn planetarium en de Greenwich Observatory met zijn Nul Meridiaan(GMT). Onder voorbehoud van wijziging, via de Queen’s House, de Naval College, het Maritiem Museum komen we terecht bij de typische markthal met zijn talrijke foodstandjes waar je vrij kan lunchen. Vervolgens gaan we aan boord voor een cruise op de Thames (optie) die ons langsheen de belangrijkste historische monumenten en bezienswaardigheden voert : Big Ben, LondonTower, Shakespeare’s Globe Theatre, de London Eye, St Paul’s Cathedral, de HMS Belfast... Aankomst in Westminster in het prestigieuze hart van Londen. Samen met de gids maken we een begeleide wandeling door het politieke hart van Londen richting Piccadilly Circus.

Vrije tijd.

Om 16:00, vertrek naar de WARNER BROS Studio in Leavesden. Je ontdekt er de prachtige kostuums, accessoires, animaties en fantastische wezens die je ziet in de scènes van Harry Potter en je maakt kennis met de technologie en talenten van de teams die deel uitmaakten van de meest succesvolle saga van de geschiedenis.

(*) De timing en/of dag van het bezoek van de Warner Bros studio kan variëren.

Omstreeks 20:00 word je opgehaald en teruggebracht naar het hotel Novotel Brentford**** (of gelijkwaardig). Check-in in het hotel en laat diner (optie).

Dag 2 : Londen

Vanaf 07:30 : uitgebreid English breakfast buffet.
Rond 09u00 vertrekken we naar het betoverende Windsor. Dit pittoreske stadje werd gebouwd rond het grootste bewoonde kasteel ter wereld, Windsor Castle. Ook nu nog verblijft ‘The Queen’ hier regelmatig tijdens weekends en wordt het complex gebruikt voor staatsbezoeken. Mogelijkheid tot bezoek van dit kasteel met audio-phones in verschillende talen (optie) en bewonderen van een uitzonderlijk 18e eeuws poppenhuis en kunstwerken van o.a. onze eigen Belgische schilders Rubens en Van Dijck.

Na een lunch (optie) vertrekken we naar het bruisende London waar de shoppingfans hun hart kunnen ophalen bij Harrods en inde bekende winkelstraten. Anderen kunnen kuieren door de parken, wandelen voorbij Buckingham Palace, of kunnen richting Covent Garden, Camden Town of Portobello Road. Voor ieder wat wils dus. U krijgt van ons een stadsplannetje met verschillende routes en wij helpen u om zelf op verkenning te gaan!
‘s Avonds kan je de stad bewonderen ’by night’ dankzij een citytour en geniet je achteraf van een diner in een retaurant aan de Thames of in de stad (optie).
Musicalliefhebbers kunnen hun weekendje helemaal compleet maken met het bijwonen van de musicalklassieker ’Thriller’ in de ’West End’ van London (optie).
De autocar brengt je na afloop naar het hotel.

Dag 3 : Londen - Belgïe

Vanaf 07:30 : Engels ontbijt buffet.
09:00 : Met onze bagage aan boord van de bus verlaten we het hotel richting het wassenbeeldenmuseum ’Madame Tussauds’ (optie). Niet alleen kom je er oog in oog te staan met levensechte wassen beelden van wereldleiders, acteurs, sportfiguren,beroemde schrijvers, kunstenaars, popsterren en de vermaarde Hendrik VIII en zijn zes vrouwen; je beleeft er sinds kort ook een heuse Sherlock Holmes-experience, een ’innovatief theatraal live walkthrough-avontuur’ met de fictieve negentiende-eeuwsedetective. Een taxirit doorheen het verleden, de ’Chamber of Horrors’ en een nieuwe 4D-film maken een bezoek aan Mme Tussauds een onvergetelijke belevenis.

12:30 : Vrij bezoek aan Camden Town Omstreeks 14:30 : Vertrek naar Folkestone en terugkeer via de Eurotunnel (of P & O Ferries).
‘s Avonds, aankomst in België.

De prijs omvat

 • De Euroshuttle of P & O ferries
 • De accommodatie in het Novotel Brentford**** (of gelijkwaardig) met Engels ontbijtbuffet.
 • Alle vervoer met luxe autocar 4****
 • Alle genoemde externe bezoeken
 • Begeleid bezoek van Londen
 • Nederlandstalige begeleiding gedurende de hele reis
 • Reisdocumenten met tijdschema’s en gedetailleerd programma
 • De garantiefonds premie
 • Stadsplan
 • Belgische BTW (2,73 %)
 • De maaltijden en de excursies (optie) in het programma
 • Dranken en alle persoonlijke uitgaven
 • Single supplement : € 75
 • Verzekeringen (annulatie,assistentie,etc...)
 • Cruise op de Thames
 • Bezoek (binnen) Kasteel Windsor
 • Ingang Madame Tussauds
 • Diner dag 1 / lunch & diner dag 2
 • Musical ’Thriller’

Garantie geregeld: STO Garant

Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt Drentse50plusreizen gebruik van STO Garant, een door de Autoriteit Consument en Markt (ACM) erkende garantieregeling. U kunt dit controleren via de STO Garant deelnemerspagina (www.sto-garant.nl/deelnemers). Alle informatie over STO Garant vindt u op www.sto-garant.nl.

Bij elk (reis)aanbod van Drentse50plusreizen op deze website leest u of de garantie van STO Garant van toepassing is. In de garantieregeling leest u wat de garantie inhoudt en welke voorwaarden van toepassing zijn. U vindt deze garantieregeling op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

De werking van STO Garant

Indien de garantie van STO Garant van toepassing is op uw boeking, dan betaalt u de reissom niet aan Drentse50plus reizen, maar aan de derdengeldenrekening van Stichting Derdengelden Certo Escrow, een bij De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM) geregistreerde betaaldienstverlener. Deze stichting derdengelden waarborgt uw reissom tot na afloop van uw boeking. De dag na afloop wordt de reissom vrijgegeven aan Drentse50plus reizen. Mocht Drentse50plus reizen voor het einde van uw boeking in financieel onvermogen geraken, dan voert STO Garant de garantie uit. In de garantieregeling leest u hoe u daar in dat geval aanspraak op maakt.

Bijlagen

Deze reis aanvragen

Contactinformatie

Sitemap

Onze garantie

Drentse 50 plusreizen heeft zijn eigen garantievoorwaarden. Mail of bel ons voor meer informatie.
Image