Uw contact met ons

+31 (0)6 265 99 058

Reizen

Londen-Classic Shopping 3 dagen

Vanaf-prijs: 199,00

Londen-Classic Shopping. 3 dagen  199,00 € p.p.
Vertrek wekelijks vanaf 10 september 2021

Londen staat bomvol toeristische trekpleisters. Niet voor niets is de Britse hoofdstad al jarenlang populair als citytripbestemming. Wie kent niet het statige Buckingham Palace met de wisseling van de wacht, de Tower of London en the Houses of Parliament aan de Theems met de iconische klokkentoren Big Ben? Een stedentrip Londen kun je zonder problemen vullen met het bewonderen van deze wereldberoemde hoogtepunten. Je verblijft in een superklasse 5 Stars met Spa, hotel van Drentse 50 plus reizen met AllSave-keurmerk. Je stapt er zó in de London Tube die je binnen enkele minuten afzet bij de belangrijkste hotspots. Voor je het weet loop je al rond door het hippe Soho of drink je een pint in een pub bij het gezellige Covent Garden.

Shopping! Dat kan absoluut tijdens een stedentrip in Londen. Grote flagstores en bekende merken vind je bijvoorbeeld aan Oxford Street, Regent Street en Bond Street. Ben je hier tijdens de kerstperiode? Dan doen de Britten massaal inkopen voor de kerstdagen en zijn alle etalages en winkels schitterend versierd met kerstbomen, kerstmannen en duizenden 'gift boxes'. Uitblinker daarin is het warenhuis Harrods, aan Brompton Road in Knightsbridge. Dit shoppingwalhalla bestaat al 160 jaar en heeft honderden afdelingen met voornamelijk luxe artikelen. Een heel andere sfeer vind je aan Portobello Road, ten noorden van Hyde Park. Hier zitten antiekwinkeltjes zij aan zij met knusse boetieks en ontdek je elke dag iets nieuws op Portobello Road Market.

Dag 1. Nederland-Belgie-Londen
Mogelijke vertrekplaatsen Groningen-Assen-Zwolle-Amsterdam-Utrecht-Breda

Aan boord van onze luxe autocar doen we de oversteek met de Euroshuttle (duur 35 min) (of P&0 in uitzonderlijke gevallen). Aangekomen in Folkestone, rijden we door het graafschap Kent richting Greenwich, een pittoresk voor[1]stadje van Londen met zijn beroemde zeilboot, de Cutty Sark en bekend vanwege zijn planetarium en de Greenwich Observatory met zijn Nul Meridiaan (GMT). Onder voorbehoud van wijziging, via de Queen’s House, de Naval College, het Maritiem Museum komen we terecht bij de typische markthal met zijn talrijke foodstandjes waar je vrij kan lunchen. Vervolgens gaan we aan boord voor een cruise op de Thames (optie) die ons langsheen de belangrijkste historische monumenten en bezienswaardigheden voert : Big Ben, London Tower, Shakespeare’s Globe Theatre, de London Eye, St Paul’s Cathedral, de HMS Belfast... Aankomst in Westminster in het prestigieuze hart van Londen. Samen met de gids maken we een begeleide wandeling door het politieke hart van Londen richting Piccadilly Circus.

Vrije tijd om de ganse namiddag het bruisende centrum van London te ontdekken. Regent Street,Bond Street of het sfeervolle Carnaby street bieden de shoppingfanaten alles wat nodig is. U kan eindigen aan het feerieke Covent Garden voor een drankje terwijl je geniet van de sfeer en de vele straatartiesten. Omstreeks 18h00 word je opgehaald en teruggebracht naar het hotel Novotel Brentford**** (of gelijkwaardig)

Dag 2.
Vanaf 07:30 : uitgebreid English breakfast buffet.

Rond 09u00 vertrekken we naar het betoverende Windsor. Dit pittoreske stadje werd gebouwd rond het grootste bewoonde kasteel ter wereld, Windsor Castle. Ook nu nog verblijft ‘The Queen’ hier regelmatig tijdens weekends en wordt het complex gebruikt voor staatsbezoeken. Mogelijkheid tot bezoek van dit kasteel met audio-phones in verschillende talen (optie) en bewonderen van een uitzonderlijk 18e eeuws poppenhuis en kunstwerken van o.a. onze eigen Belgische schilders Rubens en Van Dijck. Na een lunch (optie) vertrekken we naar het bruisende London waar de shoppingfans hun hart kunnen ophalen bij Harrods en in de bekende winkelstraten. Anderen kunnen kuieren door de parken, wandelen voorbij Buckingham Palace, of kunnen richting Covent Garden, Camden Town of Portobello Road. Voor ieder wat wils dus. U krijgt van ons een stadsplannetje met verschillende routes en wij helpen u om zelf op verkenning te gaan! s Avonds kan je de stad bewonderen ’by night’ dankzij een city tour en geniet je achteraf van een diner in een restaurant aan de Thames of in de stad (optie). Musicalliefhebbers kunnen hun weekendje helemaal compleet maken met het bijwonen van de musicalklassieker ’Thriller’ in de ’West End’ van London (optie). De autocar brengt je na afloop naar het hotel.

Dag 3. Londen-Belgie-Nederland.
Vanaf 07:30 : Engels ontbijt buffet.

09:00 : Met onze bagage aan boord van de bus verlaten we het hotel richting het wassenbeeldenmuseum ’Madame Tussauds’ (optie). Niet alleen kom je er oog in oog te staan met levensechte wassen beelden van wereldleiders, acteurs, sportfiguren, beroemde schrijvers, kunstenaars, popsterren en de vermaarde Hendrik VIII en zijn zes vrouwen; je beleeft er sinds kort ook een heuse Sherlock Holmes-experience, een ’innovatief theatraal live walkthrough-avontuur’ met de fictieve negentiende-eeuwse detective. Een taxirit doorheen het verleden, de ’Chamber of Horrors’ en een nieuwe 4D-film maken een bezoek aan Mme Tussauds een onvergetelijke belevenis. 12:30 : Vrij bezoek aan Camden Town Omstreeks 14:30 : Vertrek naar Folkestone en terugkeer via de Eurotunnel (of P & O Ferries). ‘s Avonds, aankomst in België daarna richting Nederland.

Diensten

  • Vervoer per luxe touringcar
  • De Euroshuttle of Ferries
  • De hotels van Drentse 50 plus reizen Luxes klasse met Engels ontbijtbuffet
  • Nederlandstalige begeleiding gedurende de hele reis
  • Alle genoemde bezoeken
  • Reisdocumenten met tijdschema’s en gedetailleerd programma
  • Garantiefonds
  • Stadsplan

Garantie geregeld: STO Garant

Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt Drentse50plusreizen gebruik van STO Garant, een door de Autoriteit Consument en Markt (ACM) erkende garantieregeling. U kunt dit controleren via de STO Garant deelnemerspagina (www.sto-garant.nl/deelnemers). Alle informatie over STO Garant vindt u op www.sto-garant.nl.

Bij elk (reis)aanbod van Drentse50plusreizen op deze website leest u of de garantie van STO Garant van toepassing is. In de garantieregeling leest u wat de garantie inhoudt en welke voorwaarden van toepassing zijn. U vindt deze garantieregeling op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

De werking van STO Garant

Indien de garantie van STO Garant van toepassing is op uw boeking, dan betaalt u de reissom niet aan Drentse50plus reizen, maar aan de derdengeldenrekening van Stichting Derdengelden Certo Escrow, een bij De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM) geregistreerde betaaldienstverlener. Deze stichting derdengelden waarborgt uw reissom tot na afloop van uw boeking. De dag na afloop wordt de reissom vrijgegeven aan Drentse50plus reizen. Mocht Drentse50plus reizen voor het einde van uw boeking in financieel onvermogen geraken, dan voert STO Garant de garantie uit. In de garantieregeling leest u hoe u daar in dat geval aanspraak op maakt.

Deze reis aanvragen

Contactinformatie

Sitemap

Onze garantie

Drentse 50 plusreizen heeft zijn eigen garantievoorwaarden. Mail of bel ons voor meer informatie.
Image