Uw contact met ons

+31 (0)6 265 99 058

Reizen

New York Philadelphia Washington

Vanaf-prijs: 1399,00

BEGELEIDE CITY TRIP 8D/6N
21/10/2021 - Prijs : 1399 € p.p.
Op basis van dubbele kamer in SheratonParsippany ****

Dag 1 : Amsterdam - New York / New York City Sightseeing tour:Amerika, hier komen we!
We vertrekken deze ochtend met onze Aer Lingus vlucht (stop over in Dublin) naar New York. Onze gids verwelkomt u op de luchthaven en u maakt kennis met de groep. Na aankomst in de namiddag starten we onmiddellijk met een bezoek aan lower midtown. U zal snel onder de indruk zijn van de Big Apple.Samen genieten we van een diner in een Irish pub tegenover de Empire state building. (optie)
Check in in ons prachtige Sheraton Parsippany hotel.

Dag 2 : Centrum NY/ Hudson River / Ground Zero / Wall Street /Little Italy / Soho / Greenwich Village :
Na het uitgebreid later ontbijt vertrekking we richting haven waar onze cruiseboot vertrekt. Via de Hudson raakt u vertrouwd met de skyline van Manhattan,Ellisen Governors Island,en natuurlijk ,het vrijheidsbeeld en de BrooklynBridge. (optie) Na dit avontuur verwacht onze gids u voor een begeleide wandeling die begint aan de voet van het indrukwekkende Ground Zero. We wandelen verder via Wall streeten Broadway naar Battery Park. Vervolgens gaan we richting Little Italy waar ons een lunch(optie)wacht in een échte Italiaanse Trattoria (waar Caruso nog gezongen heeft) De rest van de namiddag bent u vrij de prachtige buurten van Sohoen Greenwich Village te bewonderen. Om 19h00 vinden we elkaar terug in ons restaurant aan Times Square. Aperitief en diner.(optie) Rond 22h00 terugkeer naar ons hotel waar u verder kan genieten inde gezellige bar.

Dag3 : Midtown / Rockefeller Center/Times Square :
We verlaten ons hotel na het ontbijt voor een terugkeer naar het indrukwekkende Manhattan.Samen met de gids ontdekt u Midtown: Central Park, Fifth Avenue,Times Square, Rockefeller Plaza en andere mythische plaatsen.....soms met de bus...soms te voet. Halverwege gaan we naar boven op de 77- verdiepingen hoge Top Of The Rock: het panoramisch zicht over de skyline en Central Park zal u verbazen. (optie) Lunch in een typisch ‘lounge restaurant’ in NY. (optie) In de namiddag is het eindelijk tijd voor hét shopping moment in het mondaine midtown. S’avonds hebt u een vrij diner én de mogelijkheid om een échte Broadway Show (optie)mee te maken.

Dag 4 : Public Library / Grand Central Terminal / Harlemen de Bronx:
Na het ontbijt check out en vertrek voor een bezoek aan de Grand Central Station en de Public Library. Daarna rijden we,samen met onze gids,door naar het mytische noorden: Harlem en de Bronx.Prachtige Brownstone huizen worden afgewisseld door een zéér kleurrijk leven in de straten. We lunchen in een authentiek soul food restaurant in Harlem.(optie)Vertrek in de namiddag naar Philadelphia waar we incheckenin ons Le Mèridien hotel.
Om 18h00 voorzien we een eerste citytour van de stad en aansluitend een diner in een lokaal Italiaans restaurant.(optie)

Dag 5: Philadelphia:
Na het ontbijt vertrek voor ons begeleid bezoek van de stad. Eerst met de bus,daarna te voet. Alle belangrijke monumenten passeren de revue: Liberty Bell,Town hall en het huis van Betsy Ross. Washington Park, Chinatown en natuurlijk het monument van Rocky.
Tijdens onze wandeling stoppen we voor een vrije lunch in Reading Market. Hier kan u de beroemde Philly Cheese steak proeven.
Aansluitend bezoeken we Independence Hall: hier begon de geschiedenis van de Verenigde Staten. Na dit bezoek geniet u vaneen vrije middag.
S’avonds diner in een gezellig restaurant in downtown Philadelphia.

Dag 6: Washington DC
Na het uitgebreid ontbijt vertrek naar de hoofdstad van de Verenigde Staten.
Vandaag beginnen we de ontdekking van Washington aan het Capitool. We wandelen de ganse Museum Mile om te eindigen aan het War monument en het Witte Huis. Een vrije lunch is voorzien waarna u in de namiddag de kans hebt om één van de vele wonderbaarlijke musea te bezoeken. Aan te raden is het Air & Space museum.
Check in in Sheraton Arlington4****hotel.
S’avonds is er een laatste gezamelijk diner voorzien.

Dag 7:
Na het ontbijt checken we uit en beginnen we de dag met een bezoek aan het beroemde Arlington Cemetary.
Vrije namiddag. In de avond terugkeer naar Nederland via New York.

Dag 8: Washinton/New York -Nederland:
Aankomst in Amsterdam in de loop van de ochtend.

Inbegrepen

 • vlucht Brussel -New York- Brussel. Bagage inb.
 • luchthaventaksen
 • 3 nachten incl onbijt Sheraton 4*
 • 2 nachten incl ontbijt in Le Méridien 4*Philadelphia
 • 1 nacht incl ontbijt Sheraton 4* Washington
 • 1 nacht in vliegtuig
 • alle transferts in autocar
 • alle bezoeken vermeld in programma
 • begeleiding gedurende de ganse reis
 • lokale gidsen
 • reisdocumenten
 • kaart van Manhattan
 • garantiefonds

Niet Inbegrepen

 • dranken en persoonlijke uitgaven
 • Broadway Musical 98 $
 • Supplement single kamer 349 € pp.
 • VISA voor Verenigde Staten (ESTA),
 • annulatieverzekering
 • alle toegangstickets en maaltijden vermeld met ‘optie’

Optiepakket: 396€/pp
Vluchten: Amsterdam- New York(via Dublin)
Washington- Amsterdam (Via Dublin)


Garantie geregeld: STO Garant

Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt Drentse50plusreizen gebruik van STO Garant, een door de Autoriteit Consument en Markt (ACM) erkende garantieregeling. U kunt dit controleren via de STO Garant deelnemerspagina (www.sto-garant.nl/deelnemers). Alle informatie over STO Garant vindt u op www.sto-garant.nl.

Bij elk (reis)aanbod van Drentse50plusreizen op deze website leest u of de garantie van STO Garant van toepassing is. In de garantieregeling leest u wat de garantie inhoudt en welke voorwaarden van toepassing zijn. U vindt deze garantieregeling op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

De werking van STO Garant

Indien de garantie van STO Garant van toepassing is op uw boeking, dan betaalt u de reissom niet aan Drentse50plus reizen, maar aan de derdengeldenrekening van Stichting Derdengelden Certo Escrow, een bij De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM) geregistreerde betaaldienstverlener. Deze stichting derdengelden waarborgt uw reissom tot na afloop van uw boeking. De dag na afloop wordt de reissom vrijgegeven aan Drentse50plus reizen. Mocht Drentse50plus reizen voor het einde van uw boeking in financieel onvermogen geraken, dan voert STO Garant de garantie uit. In de garantieregeling leest u hoe u daar in dat geval aanspraak op maakt.

Bijlagen

Deze reis aanvragen

Contactinformatie

Sitemap

Onze garantie

Drentse 50 plusreizen heeft zijn eigen garantievoorwaarden. Mail of bel ons voor meer informatie.
Image