Uw contact met ons

+31 (0)6 265 99 058

Image

Reizen

Droomeiland Mallorca - Zon en turquoise blauwe zee

Vanaf-prijs: 549,00

Droomeiland Mallorca - Zon en turquoise blauwe zee - 8 dagen vanaf 549,00 € p.p. 25-09-2021/02-10-2021

  • Luxe Drentse50plusreizen Premium Categorie in Mollarca  Hotels Iberostar Cristina en Hotel Roc
  • Romantisch manier van leven, in een paradijs

Het eiland Mallorca heeft zoveel te bieden, stranden, bezienswaardigheden, cultuur, musea, gastronomie en nog veel meer.

Heerlijk is het om naar de Balaeren af te reizen en het Spaanse eiland Mallorca te bezoeken. Op dit grote eiland is genoeg te zien en te beleven. De ruige natuur die zich af en toe inwisselt voor een authentiek dorpje, de lieve mensen en natuurlijk het eten. Maar al te graag delen wij onze mening waarom u op Mallorca moet zijn geweest!.

Ga eens naar Palma de hoofdstad van Mallorca en slentert door de pittoreske steegjes of een geniet van een lekker drankje op één van de vele terrasjes.

Maak een wandeling door de markt: De beroemde wekelijkse markt in Sineu bestaat al 700 jaar. Elke woensdag kunnen bezoekers fruit, groenten, verse kruiden, wijn, sterke drank, kleding en handwerk kopen op het marktplein van het kleine stadje.

In de nostalgische trein naar Soller: De "Red Blitz" is noch snel noch rood en haalt in een rustig tempo van Palma de ongeveer 28 km lange route door het schilderachtige landschap. Een historische spoorwegervaring van een speciale soort. - Adem de magie van Valldemossa in: In het midden van de regio Serra de Tramuntana, op een hoogte van meer dan 400 meter, ligt de rustige plek. Tijdens een tour kunt u de dromerige charme en mediterrane flair ontdekken.

Diensten

Vervoer Schiphol-Palma/Palma-Schiphol met Transavia economyclass

  • 7 x overnachting met halfpension
  • Halfpension als 3-gangendiner of buffet
  • Locatie hotel van de luxe Drentse 50 plus reizen Premium categorie, Hotel Iberostar Cristina PLaya de Palma en Hotel Roc Illetas Junior Suites Balcon en zee view.
  • 1 x welkomstdrankje

Garantie geregeld: STO Garant

Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt Drentse50plusreizen gebruik van STO Garant, een door de Autoriteit Consument en Markt (ACM) erkende garantieregeling. U kunt dit controleren via de STO Garant deelnemerspagina (www.sto-garant.nl/deelnemers). Alle informatie over STO Garant vindt u op www.sto-garant.nl.

Bij elk (reis)aanbod van Drentse50plusreizen op deze website leest u of de garantie van STO Garant van toepassing is. In de garantieregeling leest u wat de garantie inhoudt en welke voorwaarden van toepassing zijn. U vindt deze garantieregeling op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

De werking van STO Garant

Indien de garantie van STO Garant van toepassing is op uw boeking, dan betaalt u de reissom niet aan Drentse50plus reizen, maar aan de derdengeldenrekening van Stichting Derdengelden Certo Escrow, een bij De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM) geregistreerde betaaldienstverlener. Deze stichting derdengelden waarborgt uw reissom tot na afloop van uw boeking. De dag na afloop wordt de reissom vrijgegeven aan Drentse50plus reizen. Mocht Drentse50plus reizen voor het einde van uw boeking in financieel onvermogen geraken, dan voert STO Garant de garantie uit. In de garantieregeling leest u hoe u daar in dat geval aanspraak op maakt.

Deze reis aanvragen

Contactinformatie

Sitemap

STO Garant

Drentse 50 plusreizen is aangesloten bij
STO Garant. Garantieregeling klik hier.
Image