Uw contact met ons

+31 (0)6 265 99 058

Image

Reizen

Hotel ILUNION Mijas in Mijas

Vanaf-prijs: 450,00

8 dagen vanaf  450,00 €  H/P p.p.

Verblijf in hotel ILUNION Mijas,naast de Costa del Sol, in Malaga. Met andalusische architectuur en een hacienda-cortijo-stijl ligt het hotel op een kaap tussen de steden Fuengirola en Mijas, op slechts 25 km van de luchthaven van Malaga. Geniet in een van de beste hotels in Mijas met zwembad,in deze echt rustige plek, in een natuurlijke en ontspannen omgeving, met een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee en de berg alleen in het hotel ILUNION Mijas (voormalig ILUNION Hacienda del Sol).


Garantie geregeld: STO Garant

Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt Drentse50plusreizen gebruik van STO Garant, een door de Autoriteit Consument en Markt (ACM) erkende garantieregeling. U kunt dit controleren via de STO Garant deelnemerspagina (www.sto-garant.nl/deelnemers). Alle informatie over STO Garant vindt u op www.sto-garant.nl.

Bij elk (reis)aanbod van Drentse50plusreizen op deze website leest u of de garantie van STO Garant van toepassing is. In de garantieregeling leest u wat de garantie inhoudt en welke voorwaarden van toepassing zijn. U vindt deze garantieregeling op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

De werking van STO Garant

Indien de garantie van STO Garant van toepassing is op uw boeking, dan betaalt u de reissom niet aan Drentse50plus reizen, maar aan de derdengeldenrekening van Stichting Derdengelden Certo Escrow, een bij De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM) geregistreerde betaaldienstverlener. Deze stichting derdengelden waarborgt uw reissom tot na afloop van uw boeking. De dag na afloop wordt de reissom vrijgegeven aan Drentse50plus reizen. Mocht Drentse50plus reizen voor het einde van uw boeking in financieel onvermogen geraken, dan voert STO Garant de garantie uit. In de garantieregeling leest u hoe u daar in dat geval aanspraak op maakt.

Deze reis aanvragen

Contactinformatie

Sitemap

STO Garant

Drentse 50 plusreizen is aangesloten bij
STO Garant. Garantieregeling klik hier.
Image