Uw contact met ons

+31 (0)6 265 99 058

Reizen

Hotel ILUNION Malaga in Malaga

Vanaf-prijs: 450,00

Malaga 8 dagen vanaf € 450,00 p.p.

Hotel ILUNION Málaga heeft vier sterren van superieure categorie, gelegen op een paar meter van het strand, naast het Museum of Contemporary Art en het AVE-station. Hoogtepunten zijn de ruime kamers, veel met uitzicht op zee, evenals het ongelooflijke wellnesscentrum voor een complete wellness-ervaring. Het hotel met Spa in Malaga heeft niet alleen een zwembad, maar er is ook een buiten- en binnenzwembad. Het heeft ook een eigen parkeerplaats, fitnessruimte, wellnessruimte... waardoor het een van de beste hotels in Malaga met zwembad,een ideale keuze voor uw zakenreizen of ontspanning.

Er is niets beter dan een ontspannende spa na een dagje bij het zwembad. Gezonde geest, gezond lichaam, met ILUNION Malaga.


Garantie geregeld: STO Garant

Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt Drentse50plusreizen gebruik van STO Garant, een door de Autoriteit Consument en Markt (ACM) erkende garantieregeling. U kunt dit controleren via de STO Garant deelnemerspagina (www.sto-garant.nl/deelnemers). Alle informatie over STO Garant vindt u op www.sto-garant.nl.

Bij elk (reis)aanbod van Drentse50plusreizen op deze website leest u of de garantie van STO Garant van toepassing is. In de garantieregeling leest u wat de garantie inhoudt en welke voorwaarden van toepassing zijn. U vindt deze garantieregeling op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

De werking van STO Garant

Indien de garantie van STO Garant van toepassing is op uw boeking, dan betaalt u de reissom niet aan Drentse50plus reizen, maar aan de derdengeldenrekening van Stichting Derdengelden Certo Escrow, een bij De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM) geregistreerde betaaldienstverlener. Deze stichting derdengelden waarborgt uw reissom tot na afloop van uw boeking. De dag na afloop wordt de reissom vrijgegeven aan Drentse50plus reizen. Mocht Drentse50plus reizen voor het einde van uw boeking in financieel onvermogen geraken, dan voert STO Garant de garantie uit. In de garantieregeling leest u hoe u daar in dat geval aanspraak op maakt.

Deze reis aanvragen

Contactinformatie

Sitemap

Onze garantie

Drentse 50 plusreizen heeft zijn eigen garantievoorwaarden. Mail of bel ons voor meer informatie.
Image