Uw contact met ons

+31 (0)6 265 99 058

Reizen

Hotel Parador de Málaga Gibralfaro

Vanaf-prijs: 450,00

Dit hotel heeft een unieke, centrale ligging in Málaga, naast het kasteel. Hotel Parador de Málaga Gibralfaro ligt op de top van de berg Gibralfaro, waardoor u vanuit een uniek perspectief uitkijkt over de stad en de Middellandse Zee.

Op het dakterras kunt u genieten van een schitterend zwembad en een zonneterras met een adembenemend uitzicht.

Het is ook mogelijk actief te blijven dankzij het Parador del Golf, dat naast het hotel ligt en beschikt over faciliteiten om te tennissen en te golfen.

Het interieur van het Parador is uitnodigend en aantrekkelijk. U kunt ontspannen in de lounge met elegante, antieke meubelen, rijke stoffen en warme mediterrane tinten.

Proef van Andalusische specialiteiten in het restaurant van Parador de Málaga Gibralfaro, met onder andere heerlijke zeevruchten en verse visgerechten.

Stellen kunnen met name de locatie waarderen — ze gaven een score van 9,3 voor een reis voor twee.


Garantie geregeld: STO Garant

Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt Drentse50plusreizen gebruik van STO Garant, een door de Autoriteit Consument en Markt (ACM) erkende garantieregeling. U kunt dit controleren via de STO Garant deelnemerspagina (www.sto-garant.nl/deelnemers). Alle informatie over STO Garant vindt u op www.sto-garant.nl.

Bij elk (reis)aanbod van Drentse50plusreizen op deze website leest u of de garantie van STO Garant van toepassing is. In de garantieregeling leest u wat de garantie inhoudt en welke voorwaarden van toepassing zijn. U vindt deze garantieregeling op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

De werking van STO Garant

Indien de garantie van STO Garant van toepassing is op uw boeking, dan betaalt u de reissom niet aan Drentse50plus reizen, maar aan de derdengeldenrekening van Stichting Derdengelden Certo Escrow, een bij De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM) geregistreerde betaaldienstverlener. Deze stichting derdengelden waarborgt uw reissom tot na afloop van uw boeking. De dag na afloop wordt de reissom vrijgegeven aan Drentse50plus reizen. Mocht Drentse50plus reizen voor het einde van uw boeking in financieel onvermogen geraken, dan voert STO Garant de garantie uit. In de garantieregeling leest u hoe u daar in dat geval aanspraak op maakt.

Deze reis aanvragen

Contactinformatie

Sitemap

Onze garantie

Drentse 50 plusreizen heeft zijn eigen garantievoorwaarden. Mail of bel ons voor meer informatie.
Image