Uw contact met ons

+31 (0)6 265 99 058

Reizen

Andalucía Plaza - Adults only

Vanaf-prijs: 575,00

Andalucia Plaza Marbella….Only adults.
8 dagen vanaf 575,00 € H/P pp. 625,00 All. Incl. pp.

Eén van onze topaanbevelingen in Marbella. Het H10 Andalucía Plaza - Adults Only in Marbella ligt op slechts 800 meter van Puerto Banús en op 500 meter van het strand. Dit hotel heeft een buitenzwembad.

Sommige kamers kijken uit op het zwembad. Elke kamer heeft een stijlvolle inrichting met eigentijdse meubels en moderne kunst. In iedere kamer vindt u een minibar en een flatscreen-tv met satellietzenders. De kamers zijn voorzien van seizoensgebonden airconditioning en verwarming.

Rondom het zwembad bevindt zich een zonneterras met ligstoelen. U kunt er profiteren van een gratis handdoekenservice. Verder beschikt het hotel over een gratis fitnessruimte. Er is ook een wellnesscentrum met een Turks bad en een sauna. Hiervoor geldt een toeslag.

Het buffetrestaurant Córdoba heeft een terras vol palmbomen. La Brasserie serveert à-la-cartemaaltijden. In de bar Toledo kunt u genieten van livemuziek. Daarnaast kunt u terecht bij de bar Naturalia naast het zwembad.

De accommodatie bevindt zich 58 km van de luchthaven van Málaga en 63 km van het stadscentrum. U profiteert van korting bij een aantal golfbanen aan de Costa del Sol en u hebt gratis toegang tot het naastgelegen Marbella Casino.

Stellen kunnen met name de locatie waarderen — ze gaven een score van 8,5 voor een reis voor twee.


Garantie geregeld: STO Garant

Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt Drentse50plusreizen gebruik van STO Garant, een door de Autoriteit Consument en Markt (ACM) erkende garantieregeling. U kunt dit controleren via de STO Garant deelnemerspagina (www.sto-garant.nl/deelnemers). Alle informatie over STO Garant vindt u op www.sto-garant.nl.

Bij elk (reis)aanbod van Drentse50plusreizen op deze website leest u of de garantie van STO Garant van toepassing is. In de garantieregeling leest u wat de garantie inhoudt en welke voorwaarden van toepassing zijn. U vindt deze garantieregeling op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

De werking van STO Garant

Indien de garantie van STO Garant van toepassing is op uw boeking, dan betaalt u de reissom niet aan Drentse50plus reizen, maar aan de derdengeldenrekening van Stichting Derdengelden Certo Escrow, een bij De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM) geregistreerde betaaldienstverlener. Deze stichting derdengelden waarborgt uw reissom tot na afloop van uw boeking. De dag na afloop wordt de reissom vrijgegeven aan Drentse50plus reizen. Mocht Drentse50plus reizen voor het einde van uw boeking in financieel onvermogen geraken, dan voert STO Garant de garantie uit. In de garantieregeling leest u hoe u daar in dat geval aanspraak op maakt.

Deze reis aanvragen

Contactinformatie

Sitemap

Onze garantie

Drentse 50 plusreizen heeft zijn eigen garantievoorwaarden. Mail of bel ons voor meer informatie.
Image