Uw contact met ons

+31 (0)6 265 99 058

Op maat

Reizen op maat – Stel uw eigen rondreis op maat samen

Heeft Drentse50plusreizen uw interesse gewekt?, maar heeft u uw droomreis er nog niet tussen gevonden? Of heeft u wel al de perfecte vakantie gezien, maar wilt u deze met uw eigen reisgezelschap (collega’s, familie, vrienden) maken? Geen probleem, Drentse50plusreizen biedt u de mogelijkheid om uw eigen rondreis op maat samen te stellen! Voor elk budget, soort reis en elk reisgezelschap kan de Drentse50plusreizen een bijzondere vakantie voor u samenstellen. Dus breng uw wensen en ideeën onder woorden, en wij organiseren de perfecte reis op maat voor u!

Drentse50plusreizen stellen uw reis op maat voor u samen. Wij verzorgen voor u alle reiszaken zoals de vluchten of de reis met de touringcar, het vervoer ter plaatse en de hotelaccommodaties, waarbij natuurlijk rekening wordt gehouden met uw wensen en het doel van de reis. Maar daarnaast denken wij ook mee bij de invulling van het programma en regelen we, als u dat wilt, de kleinste details. Uw vakantie wordt zo perfect.

Drentse50plusreizen kan alles voor u regelen, U kunt het zo gek niet verzinnen of wij regelen het. Drentse50plus beschikt wereldwijd over hotels in de luxes- klasse met wellnessfaciliteiten.
De invulling van uw reis op maat heeft u in eigen handen: met of zonder reisleider, zonder excursies of juist met veel activiteiten zoals stadswandelingen. Wilt u een exclusieve privéchauffeur en gids en verblijf in een droomhotel of is het voldoende als wij de hotels en het vervoer voor u regelen en gaat u verder zelf op ontdekkingsreis? U zegt het maar, want de mogelijkheden van een reis op maat zijn zo goed als onbegrensd! Dus breng uw reiswensen en ideeën onder woorden en Drentse50plusreizen stelt de perfecte vakantie voor u samen!

Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan!

Bent u benieuwd wat wij voor uw reiswensen kunnen betekenen? Wilt u gratis een vrijblijvende offerte ontvangen voor uw rondreis op maat? Wacht niet langer en neem contact met ons op!

Contactinformatie

Sitemap

Onze garantie

Drentse 50 plusreizen heeft zijn eigen garantievoorwaarden. Mail of bel ons voor meer informatie.
Image