Uw contact met ons

+31 (0)6 265 99 058

Over ons

Over ons

Drentse 50plusreizen is speciaal afgestemd voor 50 plussers. De reizen worden nauwkeurig en deskundig voorbereid zodat u van een onbekommerde vakantie kunt genieten in goed gezelschap. Het reisprogramma bestaat uit een zeer gevarieerd aanbod aan bus, boot en vliegreizen in Nederland en wereldwijd. We hebben meer dan 50 jaar ervaring en zijn gezeteld in Drenthe.

We kiezen voor kwaliteit tijdens de reis en verzorgen graag (privé) vervoer vanaf uw voordeur dus u reist altijd van deur tot deur. Reisleiding met een verpleegkundige achtergrond: U kunt altijd terugvallen op deskundige begeleiding. U kunt kiezen uit verschillende reisniveaus. U reist met gelijkgestemde reisgenoten met vergelijkbare conditie. U gaat op reis met leeftijdgenoten: Het reisgezelschap bestaat uit minimaal 20 personen en maximaal 40 personen.

Er is veel aandacht voor uw persoonlijke wensen: U profiteert van de gezelligheid van de groep, maar u heeft ook veel individuele vrijheid. Daarom kiezen veel 50 plussers voor Drentse50plusreizen.
U ook?

Elke boeking begroeten wij met een fantastisch cadeau, niet zomaar een cadeau maar een super cadeau. 

Dit doen wij niet zomaar, maar als dank dat u voor Drentse 50 plus reizen heeft gekozen. In samenwerking met een relatie hebben wij dit kunnen doen u te verblijden met een super cadeau. En nogmaals het is geen prullaria dat verspreek ik u!!
 
Of het nu gaat om de middellandse zee, de Perzische golf, de Atlantische oceaan of de Stille oceaan. We weten veel meer in al haar facetten. Wij brengen u over land, per veerboot of per vliegtuig naar de mooiste bestemmingen. We hebben de beste contacten over de hele wereld. Ga met ons mee op reis!! We laten u de wereld zien in al haar facetten.

Contactinformatie

Sitemap

Onze garantie

Drentse 50 plusreizen heeft zijn eigen garantievoorwaarden. Mail of bel ons voor meer informatie.
Image