Partners

Hotels Partners

Drentse 50 plus reizen hotelcategorieën

Luxe hotelkamer
Ons doel is om u het juiste hotel voor u te kunnen bieden. Dit houdt vooral in dat wij het hotel moeten afstemmen op de behoeften van onze cliënten. De sterrenclassificatie is zeker een goede indicatie van de kwaliteit van het hotel. Hoe hoger het aantal sterren, hoe meer faciliteiten en dus meer kwaliteit. Maar omdat niet ieder land dezelfde richtlijnen hanteert, controleert Drentse50plusreizen altijd zelf de hotels, dan alleen het aantal sterren. Het totaal plaatje geeft je een heel goed gevoel. Zo voorkom je vervelende verrassingen en geniet je optimaal van je welverdiende vakantie!

Beschrijving hotelcategorieën
Hotels der Drentse 50 plusreizen-Luxusklasse

Hotels in de hogere Drentse 50plusreizen-luxus categorie worden gekenmerkt door bijzonder positieve beoordelingen van gasten en moderne internationale faciliteiten. Ze zijn elegant ingericht en voorzien van airconditioning. Ze bieden een receptie, lift, lounge, bar en minimaal één restaurant. Vrijetijdsvoorzieningen zijn aanwezig. De receptie is 24 uur per dag geopend. De ruime kamers zijn per lift bereikbaar. Ze zijn uitgerust met een douche / bad, toilet, zeep- of zeepdispenser, haardroger, make-upspiegel, tv, telefoon, internettoegang, zitgelegenheid, bergruimte en koffie- en theefaciliteiten en minibar. Dus! Alle hotels worden door ons persoonlijk gecheckt zodat u altijd een goed onderkomen krijgt.

Spa Health & Massage
Hotels van Drentse50plusreizen hebben veelal een Spa en swimmingpool afdeling. De spa is een oase van rust en stilte. Geen betere manier dan het gebruik van de sauna, het stoombad of een verkwikkende massage, om een jetlag te lijf te gaan of de gejaagdheid van alledag van u af te schudden. In de ontspanningsruimte komen uw gedachten tot rust en verdwijnen to-do-lijstjes naar de achtergrond. Hier telt alleen het nu.

Gezondheid en veiligheid
Een van onze hoogste prioriteiten is de gezondheid, veiligheid en beveiliging van onze gasten. COVID-19 heeft de manier waarop we leven fundamenteel veranderd en we passen onze dagelijkse activiteiten aan om binnen het nieuwe normaal te passen. Als reactie hierop hebben wij samen met een team van experts onze bestaande gezondheids- en veiligheidsprocessen geëvalueerd en een nieuw veiligheidsprotocol ontwikkeld. Dit diepgaande hygiëne- en desinfectieprotocol is gemaakt en is ontworpen om uw veiligheid en gemoedsrust te garanderen, van inchecken tot uitchecken.

In deze uitdagende tijd probeert Drentse50plusreizen Hotels ervoor te zorgen dat elke gast zich veilig voelt. Daarom werken we samen met de hotels om een reinigings- en veiligheidsprotocol te maken om de gezondheidsproblemen aan te pakken die belangrijk voor u zijn tijdens uw reis. Onze hotels maken gebruik van desinfectie- en reinigingsprocedures om de kamers en openbare ruimtes op de hoogste standaard van netheid te houden.

 1. Fysieke afstand
  Implementeer fysieke afstandsmaatregelen in het hele hotel.
 1. Verhoog het reinigen en desinfecteren
  Verhoog de reinigings- en desinfectiefrequentie in het hele hotel, met aandacht voor high-touch items.
 1. Luchtcirculatie
  Verbeter luchtcirculatieprocessen om de luchtkwaliteit te verhogen.
 1. Beschermende barrière
  Beschermende schermen bij de receptie.
 1. Ontsmettingsstations
  Handdesinfectie- en handschoenstations op alcoholbasis in de buurt van de voordeur en openbare ruimtes.
 1. Desinfecteer sleutelkaarten
  Schone en gedesinfecteerde sleutelkaarten bij het inchecken.

 2. Deurhangers
  Deurhanger met reinigings- en desinfectie-informatie.

 3. Tv-afstandsbediening
  Schone en gedesinfecteerde tv-afstandsbediening in een individueel afgesloten en beschermende tas.
 1. Linnengoed
  Het linnengoed op hoge temperatuur voor een optimale desinfectie.
 1. Zwembad en andere wellnessruimtes
  Ontsmettings- en ontsmettingsdoekjes in onze fitness- en wellnesscentra.

Contactinformatie

Sitemap

Onze garantie

Drentse 50 plusreizen heeft zijn eigen garantievoorwaarden. Mail of bel ons voor meer informatie.
Image